***       Водещите вечерни новини       на

...
   ***       Водещите вечерни новини       на
Коментари Харесай

Водещите новини! Песков: Франция вече е участник във войната. Медведев: Румънците не са нация. Тагарев за битката с дезинформацията

   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 15 март   

 

От Кремъл обявиха, че Франция „ към този момент е участник във войната в Украйна “ и че президентът Еманюел Макрон желае „ да ускори “ присъединяване ѝ.

***

Румъния няма да получи нищо от Русия. Това написа заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев в съветската обществена мрежа „ ВКонтакте ".

Коментарът на някогашния съветски президент идва ден, откакто Европейският парламент одобри резолюция, с която прикани Москва да върне напълно държавното богатство на Румъния, което е присвоила нелегално по време на Първата международна война , оповестяват румънските медии.

„ Дори не знам по какъв начин да отговоря на такава смелост. Нямам какво да кажа на съветски, мога единствено да ги пратя… “

***

Даде да се разбере, че Париж няма да нападна първи Руската федерация, само че е подготвен да отвърне на удара.

***

Още един от правилните на путин; желае да окупира Брюксел, все едно принудително са ги вкарали и принудително ги държат в Европейски Съюз.

***

„ Със усилване на хибридната война и външната интервенция посредством дезинформация във всички модерни медии, е подложена на офанзива цялата ни система за национална сигурност. 

МО при взаимоотношение,  обмяна на опит със съдружниците от НАТО и Европейски Съюз този проблем е разпознат еднопосочно и изрично. 

И в НАТО, и в Европейски Съюз от дълго време работят профилирани структури, които на съюзно равнище подкрепят страните членки в битката с тази директна опасност ", означи Тагарев. 

***

***

В рамките на вчерашния ден (14.03.24 г.) националният представител Даниел Лорер бе заобиколен компактно от група хора, които бяха разпознати от медиите като последователи на Политическа партия „ Възраждане “, и атакуван вербално. След като Лорер напуща кафене наоколо до Народното събрание, той става жертва на хулигански прояви и тирада на омразата на база неговия еврейски генезис.  

***

***

„ Партията ми е блага, страната изобщо не ми е блага. Мили са ми личните, персонални ползи за оцеляване. Това е Борисов през днешния ден “. 

Това сподели политическият психолог проф. Антоанета Христова в изявление за „ Фокус ".

***

***

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР